Ingredienser
Fremgangsmåde
Det hele koges ind til halvt volumen i en tykbundet gryde ved lav til middel varme under konstant omrøring. Det tager en 20–30 minutter. Kommes på en skoldet flaske og afkøles. Man kan med fordel putte vaniljehylstret og kanelstængerne i flasken.
Passer perfekt som tilbehør til appelsinris.
- 4 dL appelsinsaft
- 1 dL sukker
- 2 stænger ceylonkanel
- hylstret af ½ stang vanilje
- 1 cm frisk ingefær skåret i papirtynde skiver
Fremgangsmåde
Det hele koges ind til halvt volumen i en tykbundet gryde ved lav til middel varme under konstant omrøring. Det tager en 20–30 minutter. Kommes på en skoldet flaske og afkøles. Man kan med fordel putte vaniljehylstret og kanelstængerne i flasken.
Passer perfekt som tilbehør til appelsinris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar