torsdag, marts 22, 2007

Penne med tomat, basilikum og pecorino

Ingredienser
  • 750 g pomodorino-tomater
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • balsamico
  • 500 g penne
  • frisk basilikum
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 ℃.

Kom tomaterne i et ildfast fad, dryp dem med olivenolie og krydr med salt og peber. Bag dem i ovnen i 20 minutter. Når tomaterne er ristede, moses de let med en gaffel, og lidt balsamico dryppes over.

Kog penne i letsaltet vand efter instruktionerne på pakken, og lad pastaen dryppe af i et dørslag. Vend de ristede tomater i pastaen, og tilsæt en håndfuld friske basilikumblade. Servér med friskrevet pecorino.

mandag, marts 12, 2007

Regitzes muffins

Ingredienser
  • 4 æg
  • 350 g sukker
  • 300 g smør
  • 90 g mel
  • 280 g kokosmel
  • 100 g hasselnødder
  • 200 g chokolade
  • 4 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde

Æg og sukker piskes godt sammen. Smørret smeltes og afkøles let. Mel, kokosmel og vanilje røres i æggemassen, skiftevis med det smeltede smør.

Chokolade og nødder hakkes, og vendes i dejen.

Muffinforme fyldes næsten til kanten.

Bages ved 200 °C i 15 minutter.

Regitzes muffins er flyttet

Leder du efter Regitzes muffins?