Lækker, nem, hurtig!
Ingredienser
Smelt forsigtigt nougaten i en skål over vandbad. Rør æggeblommerne skummende, evt. med 1 spsk hjemmelavet vaniljesukker. Pisk fløden til ikke for stift skum.
Når nougaten er kølet lidt af, røres den med æggeblommerne. Dernæst vendes flødeskummet i massen, lidt ad gangen, til en jævn, glat mousse som anrettes i portionsglas og sættes på køl mindst 4 timer inden servering.
Moussen kan pyntes med julienne af fx lime- eller appelskinskal, som har fået et kort opkog i sukkerlage.
Ingredienser
- 300 g nougat
- 4 æggeblommer
- 4 dL piskefløde
Smelt forsigtigt nougaten i en skål over vandbad. Rør æggeblommerne skummende, evt. med 1 spsk hjemmelavet vaniljesukker. Pisk fløden til ikke for stift skum.
Når nougaten er kølet lidt af, røres den med æggeblommerne. Dernæst vendes flødeskummet i massen, lidt ad gangen, til en jævn, glat mousse som anrettes i portionsglas og sættes på køl mindst 4 timer inden servering.
Moussen kan pyntes med julienne af fx lime- eller appelskinskal, som har fået et kort opkog i sukkerlage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar