tirsdag, november 01, 2005

Cantucci

Ingredienser
  • 2 æg
  • 150 g sukker
  • 50 g smeltet, afkølet smør
  • 200 g mandler
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk fint salt
Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt smeltet, afkølet smør og mandler. Bland mel, bagepulver og salt, og vend det i dejen. Ælt dejen let sammen og lad den hvile tildækket i køleskabet i en times tid.

Del dejen i tre portioner som formes til stænger, ca. 4 cm brede og 30 cm lange. Læg stængerne på en plade med bagepapir og forbag dem i ca. 25 minutter midt i ovnen. Stil pladen på en bagerist og lad stængerne afkøle et par minutter før de skæres i ca. 1 cm tykke, skrå skiver. Læg skiverne på bagepapiret og bag kagerne færdige i ovnen.

Forbagning: ca. 25 minutter ved 175 °C.
Bagning: ca. 15 minutter ved 175 °C.
Send en kommentar