- 2 æg
- 150 g sukker
- 50 g smeltet, afkølet smør
- 200 g mandler
- 300 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk fint salt
Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt smeltet, afkølet smør og mandler. Bland mel, bagepulver og salt, og vend det i dejen. Ælt dejen let sammen og lad den hvile tildækket i køleskabet i en times tid.
Del dejen i tre portioner som formes til stænger, ca. 4 cm brede og 30 cm lange. Læg stængerne på en plade med bagepapir og forbag dem i ca. 25 minutter midt i ovnen. Stil pladen på en bagerist og lad stængerne afkøle et par minutter før de skæres i ca. 1 cm tykke, skrå skiver. Læg skiverne på bagepapiret og bag kagerne færdige i ovnen.
Forbagning: ca. 25 minutter ved 175 °C.
Bagning: ca. 15 minutter ved 175 °C.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar